Töihin Kuntecille

Ilmoitamme näillä sivuilla avoimista työpaikoistamme. Muista seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Hae meille töihin

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Harjoittelu ja oppilaitosyhteistyö

Kuntec työnantajana

Kuntec on turkulainen infra-alan palveluita tarjoava konserni, joka työllistää vakituisesti noin 220 henkilöä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee erilaisissa infrarakentamis- ja ylläpitotehtävissä Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Ammattilaisia on niin puutarhurista koneenkuljettajaan kuin maanrakentajasta asentajaan unohtamatta työnjohtoa. Yhdessä rakennamme ja hoidamme kaupunkiympäristöä jossa ihmisten on hyvä elää.

Arvomme ovat luotettava, tehokas, tuloksellinen ja kehittyvä, ja näitä tekijöitä arvostamme myös työntekijöissämme. Kannustamme työntekijöitämme innovatiivisuuteen ja oman työn kehittämiseen, ja tässä tärkeässä osassa on työntekijän oma innostus ja halu kehittyä.

Tervetuloa kehittymään ja kehittämään monipuolista työympäristöämme!

Henkilöstön viihtyvyys

  • Työntekijöidemme onnistuminen omassa työssään on meille tärkeää, mutta siihen tarvitaan motivaatiota ja ammattitaitoa. Ylläpidämme henkilöstön motivaatiota kannustamalla heitä innovatiivisuuteen, oma-aloitteisuuteen ja tuemme työntekijöiden ammattitaitoa mm. erilaisilla koulutuksilla.
  • Pyrimme jatkuvasti parantamaan työympäristöämme entistäkin turvallisemmaksi ja viihtyisämmäksi. Toteutamme säännöllisesti yrityksessämme myös henkilöstökyselyn, jonka avulla selvitämme henkilöstömme käsityksiä työskentelyolosuhteista, esimiestyöstä ja johtamisesta. Henkilökuntamme palaute on meille tärkeää ja haluamme kehittää Kuntecia entistä paremmaksi ja viihtyisämmäksi työpaikaksi.
  • Kuntec tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta.

Uratarinat

Tero Sulin on työskennellyt Kuntecilla vuodesta 2010. Kaukolämpö- ja jäähdytyslinja- sekä vesi-johtosaneerausprojektien työnjohtajan toimenkuva on monipuolinen. Työhön kuuluu maarakennusprojektien läpivienti resurssoinnista ja aikataulutuksesta valvontaan, liikennejärjestelyihin, turvallisuudesta ja budjetissa pysymisestä huolehtimiseen sekä laskutukseen ja raportointiin.

”Ensimmäinen työni kaupungin palveluksessa eli nykyisessä Kuntecissa oli kunnallistekniikan rakentaminen työmaan ”kympin” opissa. Jo vuoden kuluttua sain oman projektiryhmän. Tein kunnallistekniikan saneerauksia vuoden 2015 loppuun saakka. Sen jälkeen siirryin kaukolämpökaivantojen maarakentajaksi. Kunnallisteknisten töiden ohessa suoritin työteknikon opintoja Rastor Oy:ssä. Vuosina 2015–2016 suoritin työnjohto- ja työssäoppimisjaksot kaukolämmön
työnjohdon tehtävissä ja valmistuin rakennusteknikoksi vuoden 2016 kesäkuussa. Työskentelin apulaistyönjohtajana kaukolämpökaivuiden parissa vuoden verran, minkä jälkeen nimikkeeni muuttui ylennyksen myötä työnjohtajaksi.
Työssäni parasta on monipuolisuus, joka viikko oppii jotakin uutta. Päivät eivät ole koskaan samanlaisia, ja liikkuva työ ympäristökunnissa lisää vaihtelevuutta. Pidän myös siitä, että minulla on vapaat kädet toteuttaa projekteja – luottamus kykyyni hoitaa asiat palkitaan antamalla vastuuta. Ja tietenkin tärkeää on myös hyvä työporukka, jonka kanssa viihtyy!”

Tero Sulin
Työnjohtaja

Arboristi vastaa ensisijaisesti puita ja pensaita koskevista tilaustöistä. Kevään, kesän ja syksyn aikana hoidetaan kiinteistöliikelaitoksen Kuntecilta tilaamaa puurekisterin ylläpitoa. Talvella tehdään puiden hoito- ja kaatotöitä.

”Työurani alkoi vuonna 1990 silloisessa kaupungin puutarhassa. Olin pari vuotta aikaisemmin valmistunut puutarhuriksi ja ollut töissä puutarhamyymälässä. Työhöni kuului kaikenlaisia puistoissa tehtäviä hoitotöitä. Työskentelin säännöllisesti
myös puiden kanssa, ja arboristiksi opiskelu alkoi kiinnostaa yhä enemmän. Aloitin opinnot ja valmistuin vuonna 2005. Valmistuttuani olen työskennellyn entistä enemmän puiden kanssa. Vuosien varrella kaupungin puutarha on vaihtanut nimeä useaan otteeseen, kunnes kaupunki päätti yhtiöittää toimialojaan ja meistä tuli Kuntec. Työt puiden parissa jatkuvat samoina. Parasta ovat kylmät talvipakkaset, pölyävät kevättuulet, vähälumiset kesät ja sateiset syyspäivät. Ja puiden halailu!”

Jaana Saraste
Arboristi

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta