Infrarakentaminen

Olemme infrarakentamisen rautaisia ammattilaisia ja toteutamme kaupunki-, pohja-, väylä-, teollisuus-, energiainfra- ja ympäristörakentamisen hankkeita kokonaisvaltaisesti asiakkaan toivomalla tavalla.

Ylläpito

Hoidamme ajoratojen, kevyen liikenteen väylien ja jalkakäytävien talvihoitoa sekä kunnossa- ja puhtaanapitotöitä. Asennamme ja korjaamme liikenteen ohjauslaitteita.

Viherpalvelut

Rakennamme ja hoidamme pihoja, puistoja, liikenneviheralueita ja liikunta- ja leikkipaikkoja. Hoidamme metsiä ja ylläpidämme ulkoilualueita ja jääkenttiä.

Teemme puiden hoitoleikkaukset, tarvittavat latvustuennat ja hankalat kaadot.

Korjaamo

Huollamme ja korjaamme työkoneet, henkilöautot, raskaan kaluston, linja-autot sekä pienkoneet korjaamollamme Rieskalähteentiellä. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä – nopeasti ja luotettavasti.

Infrarakentaminen

Ylläpito

Viherpalvelut

Korjaamo

Referenssit

Yritys

Töihin meille

13.04.2018

Kuntec mukana keskustan katujen kevätsiivouksessa

Kuntec Oy osallistuu aikaisempien vuosien tapaan Turun Kaupunkiympäristötoimialan Turun ydinkeskustassa järjestämään Kevätpöllytys -tempaukseen. Tehosiivous alkaa maanantaina 16.4. Kaupunkiympäristötoimiala on kutsunut ydinkeskustan kiinteistöjä mukaan yhteiseen siivousviikkoon, jonka aikana alue...

Lue koko uutinen »

29.03.2018

Kuntec osallistuu Piha&Puutarha - messuille 6.-8.4.2018

Tervetuloa puutarjajuhliimme Piha&Puutarha -messuille Turun Messukeskukseen 6.-8.4.2018 osastolle A36 . Osastoltamme löydät arboristimme ja viherrakentajamme, jotka kertovat palveluistamme.FLÖR Kukka&Puutarhan kanssa yhteiseltä osastolta löydät kaiken puutarhaasi ja pihaasi. Tule ideoimaan ja nap...

Lue koko uutinen »

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta