Henkilöautojen huolto

YKSITYISILLE JA YRITYKSILLE

Tarvitsetko öljynvaihtoa tai ilmastointihuoltoa autoosi? Kuntecin Rieskalähteentien korjaamolla Turussa saat asiantuntevaa palvelua. Huollamme kaikkia eri automerkkejä. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Tarvitsetko öljynvaihtoa tai ilmastointihuoltoa autoosi? Kuntecin Rieskalähteentien korjaamolla Turussa saat asiantuntevaa palvelua. Huollamme kaikkia eri automerkkejä. Meiltä saat jarrupalojen ja -levyjen vaihdon, jarrunesteen tarkistuksen ja vaihdon, pienet hitsaustyöt, ilmastointihuollot ja monet muut auton korjaukset. Meiltä saat myös pakokaasupäästömittaukset edullisesti.

Auto on tärkeää huoltaa säännöllisesti, jotta sitä on turvallista ajaa. Myös ajomukavuus lisääntyy, kun auto on huollettu ajoissa. Noudatamme huollossa auton valmistajan laatimia huolto- ja korjausohjeita. Teemme huollot asiantuntevasti ja luotettavasti. Henkilökuntamme on osaavaa ja koulutettua.

Henkilöauton huolto alkaen 55,80 euroa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Rieskalähteentien korjaamon yhteystiedot:

Laitteiden ja ajoneuvojen huolto ja korjaus:
korjaamo@kuntec.fi

Käyntiosoite:
Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Yleisnumero: 
02 262 4660

Avoinna:

Ke 29.5. avoinna klo 14.00 asti
To 30.5. suljettu

Ma-to 7.00 - 15.45
Pe 7.00 - 13.45

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta