Ruohon­leikkurien huollot ja korjaukset

YKSITYISILLE JA YRITYKSILLE

Ruohonleikkurien kevät- ja talvihuolto ovat asioita, jotka unohtuvat helposti. Huoltamalla laitteen ajoissa pidennät laitteen käyttöikää ja työ sujuu tehokkaasti

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Me huollamme eri merkkien laitteet nopeasti ja ammattitaidolla. Meiltä saat huollot, korjaukset sekä ruohonleikkurien terien teroituksen ruohonleikkureihin ja ajoleikkureihin. Voit tuoda ruohonleikkurisi huoltoon ympäri vuoden. Kun teet huollon ajoissa, on laite käyttövalmiina, kun tarvitset sitä.

Pienkonekorjaamo on Stigan kiinteistöhuoltolaitteiden (ruohonleikkurit, lehtipuhaltimet ja muut pienkoneet) sekä J-Tradingin laitteiden (Bucher, Holder, Iseki, Reform ja Walker) valtuutettu huolto- ja korjauspiste.

Ruohonleikkurin huolto alkaen 55 euroa (sis. alv. 24 %)
Ajoleikkurin huolto alkaen 135 euroa (sis. alv 24 %)

Vinkki: tyhjennä ruohonleikkurin polttoainesäiliö ennen kuin laitat sen talviteloille. Muista myös vaihtaa ruohonleikkurin öljyt vähintään kerran kesässä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Rieskalähteentien pienkonekorjaamon yhteystiedot:

Laitteiden ja ajoneuvojen huolto ja korjaus:
korjaamo@kuntec.fi

Käyntiosoite:
Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Yleisnumero: 
02 262 4660

Avoinna:
Ma-to 7.00 - 15.45
Pe 7.00 - 13.45

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta