Kadut ja viheralueet

Ammattilaiset katujen ja viheralueiden kunnossapitoon sekä viherrakentamiseen

 

Ammattilaiset katujen ja viheralueiden kunnossapitoon sekä viherrakentamiseen

Katujen kunnossapito

Teollisuus- ja kiinteistöalueiden kunnossapito

Viheralueiden hoito

Viherrakentaminen

Viemäriauto

Meiltä löytyy laajasti osaamista viherrakentamisesta katujen kunnossapitoon ja vuosikymmenten kokemus Turun alueella toimimisesta. Huolehdimme katujen kesä- ja talvikunnossapidosta, teollisuus ja kiinteistöalueiden kunnossapidosta, viheralueiden hoidosta ja viherrakentamisesta.

Olemme tottuneet työskentelemään haastavissa kaupunkiympäristöissä, kuten ruuhkakeskuksissa, Aurajoen varressa ja korkean turvallisuusluokituksen teollisuusalueilla. Valttinamme on paikallistuntemus: tunnemme Turun alueen ja sen vaatimukset erinomaisesti, mikä nopeuttaa työtämme ja tekee projektit sujuviksi.

Kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti ja kannustamme henkilökuntaamme ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan kouluttautumalla ja suorittamalla erikoistutkintoja. Tämän ansiosta meiltä löytyy ammattilaiset esimerkiksi virallisiin leikkipaikkatarkastuksiin sekä arboristit vaativiin puunhoito- ja kaatotöihin asutuksen keskellä.

Ammattilaistemme apuna meillä on tehokas, nykyaikainen kalusto katujen ja viheralueiden rakentamiseen ja kunnossapitoon. Omien osaajiemme lisäksi meillä on vakiintunut, pitkäaikaisten kumppanien verkosto, jonka avulla pystymme varmistamaan resurssien riittävyyden kaikissa tilanteissa.

Lisäksi viemäriautomme avaa viemärit ja tyhjentää jätevesikaivot ympäri vuorokauden.

 

 

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta