Viherrakentaminen 

Rakennamme pihoja, puistoja, viheralueita, liikunta- ja leikkipaikkoja sekä erilaisia ulkoilupaikkoja. Viherrakentamisen ammattilaisemme auttavat sinua saamaan viheralueestasi mieluisan. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Ammattilaiset katujen ja viheralueiden kunnossapitoon sekä viherrakentamiseen

Katujen kunnossapito

Teollisuus- ja kiinteistöalueiden kunnossapito

Viheralueiden hoito

Viherrakentaminen

Viemäriauto

Viherrakentamisella syntyvät viihtyisät pihat sekä leikki- ja liikuntapaikat

Olemme asiantuntijoita toimivien ja houkuttelevien pihojen, puistojen sekä liikunta- ja leikkipaikkojen rakentamisessa. Laadimme mieluusti suunnitelmat alusta lähtien asiakkaan toiveiden mukaan tai toteutamme valmiin suunnitelman. Autamme valitsemaan juuri kohteeseen sopivat istutukset ja materiaalit, jotta viheralue on turvallinen käyttää ja kestää suomalaisia olosuhteita.

Viherpalvelun yhteystiedot:

kuntec@kuntec.fi

Käyntiosoite:
Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Yleisnumero: 
02 262 4660

Muista tehdä kotitalousvähennys!
Lue lisää vero.fi

Istutukset

Pensaiden istutuksessa on tärkeää löytää oikea kasvuympäristö kullekin pensaalle. Pensaiden väliin ja alustaan taas voi istuttaa erilaisia perennoja ja koristekasveja. Ammattilaisemme auttavat pensaiden ja muiden koristekasvien istutuksessa sekä laajemmassa pihasuunnittelussa.

Laatoitus- ja kivetystyöt

Kivetyksen rakentamisessa tärkeintä on huolellinen suunnittelu ja materiaalien valinta käyttökohteeseen. Materiaalin täytyy kestää kulutusta ja olla turvallinen eri vuodenaikoina. Onnistunut kivetys tai laatoitus vaatii aina huolellisen pohjatyön.

Hakettaminen

Tarjoamme haketuspalvelua pihoille, puutarhoihin ja metsiin. Hakettamalla voi hyödyntää risut ja oksat puutarhan istutuksissa katteena – kate vähentää istutusten kastelu- ja kitkentätarvetta. Metsäalueilla taas haketettu aines maatuu, eikä hakkuujätteitä tarvitse kuljettaa pois.

Liikuntapaikkarakentaminen

Osaamiseemme kuuluu erilaisten liikuntapaikkojen, kuten hiekka-, nurmi- ja tekonurmikenttien, rakentaminen. Liikuntapaikkarakentaminen sisältää maanrakennuksen, vesi- ja viemärityöt sekä sähkötyöt. Autamme sinua tarvittaessa valitsemaan parhaan ja toimivimman alustan liikuntapaikan tarpeisiin.

Rakennamme mm.

  • jalkapallokentät
  • pesäpallokentät
  • tenniskentät
  • yleisurheilukentät
  • juoksuradat
  • skeittipaikat
  • frisbeegolfkentät

Leikkipaikkarakentaminen

Leikkipaikkojen tulee olla turvallisia käyttää mutta samalla viihtyisiä ja kestäviä. Meiltä saat asiantuntevan avun leikkipaikkojen rakentamiseen – huolehdimme asennuksista ja kalusteiden tilauksesta toiveiden mukaan.

Teemme lisäksi leikkipaikkojen ylläpitokorjauksia, välineiden asennuksia sekä leikkipaikkojen virallisia tarkastuksia. Lue lisää leikkipaikkatarkastuksista.

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta