Leikki­paikka­tarkastus

Leikkipaikkojen ja välineiden on aina oltava käyttäjälle turvallisia. Turvallisuudesta vastaa leikkipaikan omistaja. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Leikkivälineille tulee tehdä vuositarkastus. Toiminnalliset tarkastukset on tehtävä kolmen kuukauden välein. Tarkastukset perustuvat turvastandardeihin [EN1176] ja niissä huomioidaan välineen kunnon lisäksi turvallisuusriskit.

Toiminnallisessa tarkastuksessa katsotaan leikkivälineiden toiminta ja rakenteet. Siinä tarkastellaan erityisesti kulutuksesta johtuvia muutoksia. Tarkastus tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti. Vuositarkastus on kattavampi tarkastus, jossa tarkastellaan leikkivälineiden kokonaislaatua: onko sään aiheuttamia muutoksia, onko leikkivälineessä lahoa tai ruostetta ja mikä on perusturvallisuustaso.

Teemme leikkipaikkojen virallisia käyttöönotto- ja vuositarkastuksia sekä toiminnallisia tarkastuksia ammattitaidolla. Tarkastuksen jälkeen toimitamme kunnossapitosuunnitelman ja suositukset leikkipaikan pitämiseksi turvallisena ja kirjallisen raportin tarkastuksesta.

Tilaa meiltä koulutettu ja asiantunteva tarkastaja. Näin varmistat, että leikkipaikka vastaa lain vaatimuksiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Viherpalvelun yhteystiedot:

kuntec@kuntec.fi

Käyntiosoite:
Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Yleisnumero: 
02 262 4660

Muista tehdä kotitalousvähennys!
Lue lisää vero.fi

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta