Myrskytuhojen ennaltaehkäisy

Yksityisille ja yrityksille

Myrskytuhoja voi ennaltaehkäistä ammattilaisten neuvojen avulla. Oletko miettinyt pihapuiden kuntoa, mitä niille tapahtuu seuraavassa myrskyssä? Voiko niistä olla vaaraa ihmisille tai rakennuksille?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Puiden kuntokartoituksella saadaan selville, onko puu niin huonokuntoinen, että se on vaarassa kaatua tai onko siitä putoamassa isoja oksia. Mikäli ongelmia havaitaan, voidaan toimia ajoissa ja ehkäistä ennakolta mahdolliset myrskyvahingot.

Kaadamme lahot puut, tuemme raskaat latvustot ja poistamme huonokuntoiset oksat ennen talvi- ja kevätmyrskyjä. Käytössämme on erilaisia henkilönostimia, ja arboristimme tekevät myös ahtaissa ja haasteellisissa paikoissa kasvavien puiden leikkaukset ja kaadot.

Huolehdimme pihan siistiksi kaatotyön jälkeen: kuljetamme lahon puuaineksen pois, jyrsimme kannot sekä haketamme oksat ja risut käyttökelpoiseksi kateaineeksi.

Tiesitkö?

  • Puun kunto ei välttämättä näy päällepäin. Laho puu voi näyttää terveeltä, mutta toisaalta puussa oleva pieni lahovika ei välttämättä tarkoita, että puu täytyy kaataa.
  • Kuntokartoitusta ei tehdä vain silmämääräisesti. Kunnon selvittämiseen käytetään tarvittaessa mikroporaa, joka mittaa terveen puuaineksen määrän.
  • Kun arvioidaan puun kaatumisriskiä, kiinnitetään huomiota myös puun kasvuympäristöön.
  • Hoitotoimenpiteet on syytä jättää koulutettujen ammattilaisten vastuulle. Puun kaataminen tai suurien oksien karsiminen ilman riittävää tietotaitoa ja asianmukaisia varusteita voi olla hengenvaarallista.

Suurimpien myrskyjen aikana päivystyspuhelimemme palvelee ympäri vuorokauden numerossa 040 631 6766.

Yhteydenotto muina aikoina 02 262 4660 tai kuntec@kuntec.fi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Viherpalvelun yhteystiedot:

kuntec@kuntec.fi

Käyntiosoite:
Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Yleisnumero: 
02 262 4660

Muista tehdä kotitalousvähennys!
Lue lisää vero.fi

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta