Nurmikot

Yksityisille ja yrityksille

Kaipaako pihasi kauniimpaa nurmikkoa? Perustamme nurmikon uudelle pihalle, kunnostamme vanhan nurmikkosi tai korvaamme huonokuntoisen uudella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Nurmikon perustaminen kannattaa tehdä huolella, jotta siitä tulee kestävä ja pitkäikäinen. Hyvä kasvualusta, sopiva kastelu ja lannoitus sekä huolellinen nurmikon hoito auttavat uutta nurmea juurtumaan hyvin. Saat meiltä kattavat ohjeet uuden nurmikon hoitoon. Hyvällä hoidolla nurmikko on pitkäikäinen eikä sammaloidu.

Tilaa myös nurmikon leikkuu meiltä. Hoidamme isojen ja pienten nurmialueiden leikkuun ammattitaidolla ja tehokkaasti. Meiltä saat myös apua huonoon kuntoon päässeen nurmikon hoitoon. Voit tehdä kanssamme jatkuvan sopimuksen nurmikon hoidosta.

Ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan oikean ratkaisun kylvö- tai siirtonurmen välillä. Tavoitteena on pitkäkestoinen ja elinvoimainen nurmikko.

Pyydä tarjous, niin luodaan pihallesi uusi, vihreä ilme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Viherpalvelun yhteystiedot:

kuntec@kuntec.fi

Käyntiosoite:
Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Yleisnumero: 
02 262 4660

Muista tehdä kotitalousvähennys!
Lue lisää vero.fi

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta