Liukkauden torjunta

Torjumme liukkautta vuosien ammattitaidolla. Etelä-Suomessa liukas jakso saattaa kestää useita kuukausia. On tärkeää, että katujen ja teiden käyttö on silti turvallista. Liukkautta torjutaan muun muassa hiekoittamalla ja suolaamalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Arvioimme hiekoitustarvetta sääennusteiden sekä jatkuvien tarkastuskäyntien ja muun reaaliaikaisen seurannan avulla. Pääväylillä liukkautta torjutaan suolaamalla. Näin päätiet pysyvät lumettomina lähes koko talvikauden. Suolaa tarvitaan, jotta tien pinta on pitävä. Vilkkailla teillä liukkauden torjunta on erityisen tärkeää.

Kaduilla, jalankulkuväylillä ja pyörätieteillä liukkautta torjutaan hiekoittamalla. Hiekoitus tehdään aurauksen jälkeen. Huolehdimme myös hiekoitushiekan poistosta keväisin. Huomioithan, että myös tontin omistajilla on vastuu liukkauden torjunnasta. Lue myös Turun kaupungin sivuilta tontin omistajan vastuut talvikunnossapidossa.

Kysy meiltä asiantuntija-apua mm. teiden, piha-alueiden ja teollisuusalueiden liukkauden torjuntaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Ylläpidon yhteystiedot:

kuntec@kuntec.fi

Käyntiosoite:
Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Yleisnumero: 
02 262 4660

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta