Katu- ja viherylläpito

Ammattilaiset katujen ja viheralueiden kunnossapitoon sekä viherrakentamiseen

Ammattilaiset katujen ja viheralueiden kunnossapitoon sekä viherrakentamiseen

Meiltä löytyy laajasti osaamista viherrakentamisesta katujen kunnossapitoon ja vuosikymmenten kokemus Turun alueella toimimisesta. Huolehdimme katujen kesä- ja talvikunnossapidosta, teollisuus ja kiinteistöalueiden kunnossapidosta, viheralueiden hoidosta ja viherrakentamisesta.

Olemme tottuneet työskentelemään haastavissa kaupunkiympäristöissä, kuten ruuhkakeskuksissa, Aurajoen varressa ja korkean turvallisuusluokituksen teollisuusalueilla. Valttinamme on paikallistuntemus: tunnemme Turun alueen ja sen vaatimukset erinomaisesti, mikä nopeuttaa työtämme ja tekee projektit sujuviksi.

Kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti ja kannustamme henkilökuntaamme ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan kouluttautumalla ja suorittamalla erikoistutkintoja. Tämän ansiosta meiltä löytyy ammattilaiset esimerkiksi virallisiin leikkipaikkatarkastuksiin sekä arboristit vaativiin puunhoito- ja kaatotöihin asutuksen keskellä.

Ammattilaistemme apuna meillä on tehokas, nykyaikainen kalusto katujen ja viheralueiden rakentamiseen ja kunnossapitoon. Omien osaajiemme lisäksi meillä on vakiintunut, pitkäaikaisten kumppanien verkosto, jonka avulla pystymme varmistamaan resurssien riittävyyden kaikissa tilanteissa.

 

 

Sivukartta