Töihin Kuntecille

Ilmoitamme näillä sivuilla avoimista työpaikoistamme. Muista seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Hae meille töihin

Kuntec työnantajana

Kuntec on turkulainen infra-alan palveluita tarjoava konserni, joka työllistää vakituisesti noin 60 henkilöä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee erilaisissa infran ylläpitotehtävissä Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Ammattilaisia on niin puutarhurista koneenkuljettajaan unohtamatta työnjohtoa. Yhdessä rakennamme ja hoidamme kaupunkiympäristöä jossa ihmisten on hyvä elää.

Arvomme ovat luotettava, tehokas, tuloksellinen ja kehittyvä, ja näitä tekijöitä arvostamme myös työntekijöissämme. Kannustamme työntekijöitämme innovatiivisuuteen ja oman työn kehittämiseen, ja tässä tärkeässä osassa on työntekijän oma innostus ja halu kehittyä.

Tervetuloa kehittymään ja kehittämään monipuolista työympäristöämme!

Henkilöstön viihtyvyys

  • Työntekijöidemme onnistuminen omassa työssään on meille tärkeää, mutta siihen tarvitaan motivaatiota ja ammattitaitoa. Ylläpidämme henkilöstön motivaatiota kannustamalla heitä innovatiivisuuteen, oma-aloitteisuuteen ja tuemme työntekijöiden ammattitaitoa mm. erilaisilla koulutuksilla.
  • Pyrimme jatkuvasti parantamaan työympäristöämme entistäkin turvallisemmaksi ja viihtyisämmäksi. Toteutamme säännöllisesti yrityksessämme myös henkilöstökyselyn, jonka avulla selvitämme henkilöstömme käsityksiä työskentelyolosuhteista, esimiestyöstä ja johtamisesta. Henkilökuntamme palaute on meille tärkeää ja haluamme kehittää Kuntecia entistä paremmaksi ja viihtyisämmäksi työpaikaksi.
  • Kuntec tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta.

Uratarinat

Arboristi vastaa ensisijaisesti puita ja pensaita koskevista tilaustöistä. Kevään, kesän ja syksyn aikana hoidetaan kiinteistöliikelaitoksen Kuntecilta tilaamaa puurekisterin ylläpitoa. Talvella tehdään puiden hoito- ja kaatotöitä.

”Työurani alkoi vuonna 1990 silloisessa kaupungin puutarhassa. Olin pari vuotta aikaisemmin valmistunut puutarhuriksi ja ollut töissä puutarhamyymälässä. Työhöni kuului kaikenlaisia puistoissa tehtäviä hoitotöitä. Työskentelin säännöllisesti
myös puiden kanssa, ja arboristiksi opiskelu alkoi kiinnostaa yhä enemmän. Aloitin opinnot ja valmistuin vuonna 2005. Valmistuttuani olen työskennellyn entistä enemmän puiden kanssa. Vuosien varrella kaupungin puutarha on vaihtanut nimeä useaan otteeseen, kunnes kaupunki päätti yhtiöittää toimialojaan ja meistä tuli Kuntec. Työt puiden parissa jatkuvat samoina. Parasta ovat kylmät talvipakkaset, pölyävät kevättuulet, vähälumiset kesät ja sateiset syyspäivät. Ja puiden halailu!”

Jaana Saraste
Arboristi

Sivukartta