Töihin Kuntecille

Ilmoitamme näillä sivuilla avoimista työpaikoistamme. Muista seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Hae meille töihin

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Harjoittelu ja oppilaitosyhteistyö

Kuntec työnantajana

Kuntec on turkulainen infra-alan palveluita tarjoava konserni, joka työllistää vakituisesti noin 220 henkilöä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee erilaisissa infrarakentamis- ja ylläpitotehtävissä Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Ammattilaisia on niin puutarhurista koneenkuljettajaan kuin maanrakentajasta asentajaan unohtamatta työnjohtoa. Yhdessä rakennamme ja hoidamme kaupunkiympäristöä jossa ihmisten on hyvä elää.

Arvomme ovat luotettava, tehokas, tuloksellinen ja kehittyvä, ja näitä tekijöitä arvostamme myös työntekijöissämme. Kannustamme työntekijöitämme innovatiivisuuteen ja oman työn kehittämiseen, ja tässä tärkeässä osassa on työntekijän oma innostus ja halu kehittyä.

Tervetuloa kehittymään ja kehittämään monipuolista työympäristöämme!

Henkilöstön viihtyvyys

  • Työntekijöidemme onnistuminen omassa työssään on meille tärkeää, mutta siihen tarvitaan motivaatiota ja ammattitaitoa. Ylläpidämme henkilöstön motivaatiota kannustamalla heitä innovatiivisuuteen, oma-aloitteisuuteen ja tuemme työntekijöiden ammattitaitoa mm. erilaisilla koulutuksilla.
  • Pyrimme jatkuvasti parantamaan työympäristöämme entistäkin turvallisemmaksi ja viihtyisämmäksi. Toteutamme säännöllisesti yrityksessämme myös henkilöstökyselyn, jonka avulla selvitämme henkilöstömme käsityksiä työskentelyolosuhteista, esimiestyöstä ja johtamisesta. Henkilökuntamme palaute on meille tärkeää ja haluamme kehittää Kuntecia entistä paremmaksi ja viihtyisämmäksi työpaikaksi.
  • Kuntec tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta.

Uratarinat

Arboristi vastaa ensisijaisesti puita ja pensaita koskevista tilaustöistä. Kevään, kesän ja syksyn aikana hoidetaan kiinteistöliikelaitoksen Kuntecilta tilaamaa puurekisterin ylläpitoa. Talvella tehdään puiden hoito- ja kaatotöitä.

”Työurani alkoi vuonna 1990 silloisessa kaupungin puutarhassa. Olin pari vuotta aikaisemmin valmistunut puutarhuriksi ja ollut töissä puutarhamyymälässä. Työhöni kuului kaikenlaisia puistoissa tehtäviä hoitotöitä. Työskentelin säännöllisesti
myös puiden kanssa, ja arboristiksi opiskelu alkoi kiinnostaa yhä enemmän. Aloitin opinnot ja valmistuin vuonna 2005. Valmistuttuani olen työskennellyn entistä enemmän puiden kanssa. Vuosien varrella kaupungin puutarha on vaihtanut nimeä useaan otteeseen, kunnes kaupunki päätti yhtiöittää toimialojaan ja meistä tuli Kuntec. Työt puiden parissa jatkuvat samoina. Parasta ovat kylmät talvipakkaset, pölyävät kevättuulet, vähälumiset kesät ja sateiset syyspäivät. Ja puiden halailu!”

Jaana Saraste
Arboristi

Työsuojeluvaltuutetun ja -sihteerin tehtäväkenttä on laaja. Valtuutetun tehtävien lisäksi työhön kuuluu muun muassa yhtiön turvallisuustilastointi, ammattipätevyys ja turvallisuuskoulutusten järjestäminen sekä seuranta, työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen, erilaisten työyhteisön ristiriitojen ratkonta ja yhteistyö eri toimialojen välillä.

”Olen työskennellyt Kuntec Oy:ssä ja sitä edeltävissä Turun kaupungin liikelaitoksissa lähes koko työhistoriani. Armeijasta päästyäni hakeuduin vuonna 1999 oppisopimuskoulutukseen, joka pätevöitti minut koneenkuljettajan tehtäviin. Toimin koneenkuljettajana vuoteen 2015 saakka, jolloin tehtäväkenttääni laajennettiin työsuojelun saralle. Samalla ammattinimikkeeni muutettiin työsuojelusihteeriksi. Vuosien varrella olen kehittänyt osaamistani erilaisissa työsuojelu- ja työhyvinvointikoulutuksissa ja syksyllä 2017 aloitan työnantajan kannustuksesta kaksi vuotta kestävät työnohjaajaopinnot työni ohella. Vaikka työpisteeni on hiljalleen siirtynyt ratin takaa yhtiön hallintoon, ylläpidän ammattipätevyyksiäni, joten voin tarpeen vaatiessa hypätä milloin tahansa myös työkoneen tai kuorma-auton rattiin. Parasta työssäni on upeat huumorintajuiset työkaverit. On ilo työskennellä nykyaikaisella kalustolla useiden eri alojen raudanlujien ammattilaisten kanssa.Mahtavaa on myös se, että saan olla tekemässä ja kehittämässä terveellisempää ja turvallisempaa työntekoa ja työyhteisöä.”

Rami Laine
Työsuojeluvaltuutettu- ja sihteeri

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta