Infrarakentaminen

Olemme infrarakentamisen rautaisia ammattilaisia ja toteutamme kaupunki-, pohja-, väylä-, teollisuus-, energiainfra- ja ympäristörakentamisen hankkeita kokonaisvaltaisesti asiakkaan toivomalla tavalla.

Ylläpito

Hoidamme ajoratojen, kevyen liikenteen väylien ja jalkakäytävien talvihoitoa sekä kunnossa- ja puhtaanapitotöitä. Asennamme ja korjaamme liikenteen ohjauslaitteita.

Viherpalvelut

Rakennamme ja hoidamme pihoja, puistoja, liikenneviheralueita ja liikunta- ja leikkipaikkoja. Hoidamme metsiä ja ylläpidämme ulkoilualueita ja jääkenttiä.

Teemme puiden hoitoleikkaukset, tarvittavat latvustuennat ja hankalat kaadot.

Korjaamo

Huollamme ja korjaamme työkoneet, henkilöautot, raskaan kaluston, linja-autot sekä pienkoneet korjaamollamme Rieskalähteentiellä. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä – nopeasti ja luotettavasti.

Infrarakentaminen

Ylläpito

Viherpalvelut

Korjaamo

Yritys

Töihin meille

09.11.2017

Haemme raskaan kaluston asentajia

Haemme nyt Korjaamo-yksikköömme 1-2 oma-aloitteista ja kehityskykyistä

raskaan kaluston asentajaa
 

Pääasialliset työtehtäväsi ovat raskaan kaluston, lähinnä linja-autojen huolto- ja asennustyöt.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuv...

Lue koko uutinen »

08.11.2017

Kuntec on mukana RekryExpo -messuilla 22.11.

Olemme mukana RekryExpo -messuilla Turussa 22.11. Tervetuloa tutustumaan osastoomme ja avoimiin työpaikkoihin! Rekrytointitapahtuma kokoaa yhteen Varsinais-Suomen ja Turun alueen yrityksiä Turun Messukeskukseen.Yleisölle tapahtuma on maksuton! Messuilla kävijä voi osallistua mm. CV-klinikalle ja ...

Lue koko uutinen »

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta