Infrarakentaminen

Olemme infrarakentamisen rautaisia ammattilaisia ja toteutamme kaupunki-, pohja-, väylä-, teollisuus-, energiainfra- ja ympäristörakentamisen hankkeita kokonaisvaltaisesti asiakkaan toivomalla tavalla.

Ylläpito

Hoidamme ajoratojen, kevyen liikenteen väylien ja jalkakäytävien talvihoitoa sekä kunnossa- ja puhtaanapitotöitä. Asennamme ja korjaamme liikenteen ohjauslaitteita.

Viherpalvelut

Rakennamme ja hoidamme pihoja, puistoja, liikenneviheralueita ja liikunta- ja leikkipaikkoja. Hoidamme metsiä ja ylläpidämme ulkoilualueita ja jääkenttiä.

Teemme puiden hoitoleikkaukset, tarvittavat latvustuennat ja hankalat kaadot.

Infrarakentaminen

Ylläpito

Viherpalvelut

Referenssit

Yritys

Töihin meille

13.02.2019

Nimitysuutinen

Infratekniikan Insinööri AMK Pekka Mäki-Tasku on nimitetty katuylläpidon työpäälliköksi 1.2.2019 alkaen. Hän on toiminut aikaisemmin Kuntec Oy:ssä työmaapäällikkönä katuylläpidossa.

Lue koko uutinen »

06.02.2019

Nimitysuutinen

Ympäristöteknologian insinööri Jussi Kortesoja on nimitetty nykyisten toimistoinsinöörin tehtävien lisäksi yhtiön laatuvastaavaksi 1.2.2019 alkaen. Hänen vastuullaan on laatu- ja toimintajärjestelmän kehittäminen.  

Lue koko uutinen »

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta