Infrarakentaminen

Olemme infrarakentamisen rautaisia ammattilaisia ja toteutamme kaupunki-, pohja-, väylä-, teollisuus-, energiainfra- ja ympäristörakentamisen hankkeita kokonaisvaltaisesti asiakkaan toivomalla tavalla.

Ylläpito

Hoidamme ajoratojen, kevyen liikenteen väylien ja jalkakäytävien talvihoitoa sekä kunnossa- ja puhtaanapitotöitä. Asennamme ja korjaamme liikenteen ohjauslaitteita.

Viherpalvelut

Rakennamme ja hoidamme pihoja, puistoja, liikenneviheralueita ja liikunta- ja leikkipaikkoja. Hoidamme metsiä ja ylläpidämme ulkoilualueita ja jääkenttiä.

Teemme puiden hoitoleikkaukset, tarvittavat latvustuennat ja hankalat kaadot.

Infrarakentaminen

Ylläpito

Viherpalvelut

Referenssit

Yritys

Töihin meille

15.10.2018

Istutamme Turun kaupungin puistoihin 150 000 kukkasipulia 16.10.2018

Tiistaina 16.10. istutamme 150 000 kukkasipulia eri puolille Turkua. Työn tilaaja on Turun kaupunkiympäristötoimiala.

"Istutamme mm. narsisseja ja tulppaaneja. Osasta kukkia saamme nauttia jo ensi vuonna ja osasta vasta vuonna 2020, kertoo työnjohtaja Satu Lainio.  ”Työ tehdään pääosin ...

Lue koko uutinen »

11.10.2018

Funikulaarin ala-aseman kansi on valettu

Kakolanmäen rinnehissin työmaa etenee vauhdilla ja tällä viikolla valettiin funikulaarin ala-aseman kansi eli aseman katto. Katto tulee toimimaan siltana Linnankatu 57 pihan asukkaille. 

”Asemien betonirakenteet ovat loppusuoralla ja seuraavaksi valamme betonista radan tukimuurin”, kert...

Lue koko uutinen »

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta