Infrarakentaminen

Olemme infrarakentamisen rautaisia ammattilaisia ja toteutamme kaupunki-, pohja-, väylä-, teollisuus-, energiainfra- ja ympäristörakentamisen hankkeita kokonaisvaltaisesti asiakkaan toivomalla tavalla.

Ylläpito

Hoidamme ajoratojen, kevyen liikenteen väylien ja jalkakäytävien talvihoitoa sekä kunnossa- ja puhtaanapitotöitä. Asennamme ja korjaamme liikenteen ohjauslaitteita.

Viherpalvelut

Rakennamme ja hoidamme pihoja, puistoja, liikenneviheralueita ja liikunta- ja leikkipaikkoja. Hoidamme metsiä ja ylläpidämme ulkoilualueita ja jääkenttiä.

Teemme puiden hoitoleikkaukset, tarvittavat latvustuennat ja hankalat kaadot.

Infrarakentaminen

Ylläpito

Viherpalvelut

Referenssit

Yritys

Töihin meille

14.12.2018

Johtoryhmän uusi jäsen

Henkilöstöpäällikkö Sanna Glückert on kutsuttu yhtiön johtoryhmän jäseneksi toimitusjohtaja Ari Ahon esityksestä. Hän aloittaa tehtävät 1.12.2018 alkaen. VTM Glückert on aikaisemmin toiminut  IKEAssa HR Business Partnerina Raision tavaratalossa. Henkilöstöalan töitä hän on tehnyt vuodesta 2004 alkae...

Lue koko uutinen »

13.12.2018

Kuntec Oy:n yt-neuvottelut on saatu päätökseen

Kuntec Oy on saanut päätökseen yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut. Neuvottelujen tuloksena yhtiö harkitsee enintään 125 työntekijän lomauttamista enintään 90 päiväksi. Yhtiö harkitsee lomautusten aloittamista alkuvuodesta ja mahdolliset lomautukset jatkuisivat keväällä sekä syksyllä. Ajankoh...

Lue koko uutinen »

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille, kotitalouksille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta