Ajankohtaista

Lähes 40 –vuotta kokemusta hankinnoissa – hankintapäällikkömme Ari Ali-Keskikylä jää eläkkeelle

Hankintapäällikkömme Ari Ali-Keskikylä on jäämässä eläkkeelle, kiitos Ari merkittävästä panoksestasi yhtiön hankintojen kehittämisessä ja toteuttamisessa!

 

Ali-Keskikylä on tehnyt lähes 40 –vuotisen uran hankinnoissa. Muutoksia on tapahtunut paljon sitten vuoden 1980, jolloin hän aloitti hankintarakennusmestarina. Ensimmäinen vuosikymmen tehtiin töitä lyijykynän, ruutulehtiön ja taskulaskimen avulla. Suurimpina muutoksina hän toteaa siirtymisen tietokoneen käyttöön vuonna 1991, sähköpostin sekä myöhemmin internetin tuomat mahdollisuudet tiedon etsinnässä. Lisäksi hankinta on nopeutunut sitten hankintalakiaikojen. Kuntecissa Ali-Keskikylä on toiminut hankintapäällikkönä yhtiön alusta lähtien.

 

”Työssäni parasta on monipuolisuus sekä monenkirjavien tuotteiden ja palveluiden hankinta eri tuotantoaloille. Samalla on ollut etuoikeus tutustua laajasti yhtiön joka tason henkilöihin.” kiteyttää Ali-Keskikylä.

 

Tutustu toteuttamiimme urakoihin

 

 

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta