Ajankohtaista

Olemme voittaneet Korvenmäki- Salo kaukolämmön runkolinjan rakentamisurakan

Rakennustyöt alkavat heinäkuussa ja urakka jatkuu vuodelle 2020. Urakan arvo on n. 5 miljoonaa euroa.

 

Olemme voittaneet keväällä järjestetyn urakkatarjouskilpailun Korvenmäen ekovoimalaitoksen kaukolämmön runkolinjan rakentamisesta. Aliurakoitsijanamme toimii KL-Team Oy ja Kaivinkoneurakointi Lönnqvist Oy. Urakkasopimukset allekirjoitettiin kesäkuussa.

Kuuden ja puolen kilometrin mittaisen runkolinjan rakentamisen lisäksi urakkaan sisältyy vesiputken ja paineviemärin sekä sähkö- ja kuitukaapelien asennustyöt että uuden kaukolämmön välipumppaamon rakentaminen ensi vuoden puolella. Runkolinja tuo valmistuttuaan ekovoimalaitoksen tuottaman kaukolämmön Salon kaukolämpöverkkoon.

- Olemme tyytyväisiä saadessamme lisää lounaissuomalaista osaamista ekovoimalaitoksen rakentajien joukkoon, iloitsee Lounavoima Oy:n toimitusjohtaja Petri Onikki. 

Työt aloitetaan heinäkuussa ekovoimalaitoksen tontilla ja syys-lokakuussa Karjaskylänkadun asuinalueella, josta ne siirtyvät runkolinjaa pitkin kohti Salon keskusta-aluetta. - Meillä on vuosien kokemus kaukolämpö- ja kaukokylmärakentamisprojekteista Turku Energia Oy:lle ja olemme tottuneet rakentamaan kaupunkialueella niin taajamassa kuin vilkasliikenteisillä kaduilla, joten projektissa pääsemme toteuttamaan ydinosaamistamme, toteaa Kuntec Oy:n projektista vastaava työpäällikkö Miika Hämäläinen.

Lounavoima Oy on alueellinen jätteestä energiaa tuottava yhtiö. Yhtiö rakennuttaa Salon Korvenmäkeen ekovoimalaitoksen, jossa tuotetaan kierrätyskelvottomasta polttokelpoisesta jätteestä lähienergiaa. Yhtiön omistavat Lounais-Suomen Jätehuolto Oy ja Salon Kaukolämpö Oy.

www.lounavoima.fi
https://www.facebook.com/lounavoima/
Seuraa Ekovoimalaitoksen ja kaukolämpölinjan rakennustöiden etenemistä Lounavoiman nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

Lue Korvenmäen runkolinjan rakentamisurakasta Lounavoiman tiedotteesta. 

 

Tutustu toteuttamiimme urakoihin 

 

 

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta