Ajankohtaista

Ruohonleikkuu vuodelle 2019 on alkanut

Aloitimme tällä viikolla ruohonleikkuun kesälle 2019. Ruohonleikkuuta riittää, niin kauan kuin nurmikkoa kasvaa. Joskus on viimeisiä ruohoja leikattu marraskuussa, mutta yleensä kasvu päättyy syys-lokakuussa. Käytämme ruohonleikkuussa sekä perinteisiä ruohonleikkureita että muutamaa kauko-ohjattavaa ruohonleikkuria. Kauko-ohjattavilla leikkureilla voidaan turvallisesti leikata jyrkkiä rinteitä, joissa kaatumisriski on suuri. Robottileikkureita emme käytä, sillä niissä ei ole enemmän tehoa kuin tavallisessa ruohonleikkurissa. Etuna näissä olisi, että kone leikkaa ruohoa tauotta, mutta laitetta olisi valvottava yleisillä paikoilla.

 

Suoritamme ruohonleikkuuta vilkasliikenteisillä ja haastavilla väylillä. Kiitos autoilijoille ja muille liikkujille, kun huomioitte ruohonleikkaajat!

 

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta