Referenssit

Tutustu Kuntecin toteuttamiin kaupunki-, pohja-, väylä-, teollisuus-, energiainfra- ja ympäristörakentamisen urakoihin.

Energiainfra

Kaupunkirakentaminen

Pohjarakentaminen

Teollisuusrakentaminen

Väylien ja alueiden hoito

Väylärakentaminen

Ympäristörakentaminen

Toteutimme Kaarinan Hovirinnan ranta-alueen kunnostus- ja korjaustyöt

Toteutimme Kaarinan Hovirinnan ranta-alueen kunnostus- ja korjaustyöt

Toteutimme Kaarinan Hovirinnan ranta-alueen kunnostus- ja korjaustyöt Kaarinan kaupungille vuoden 2018-19 aikana. Työt sisälsivät uimarannan laajentamisen ja laiturin levennyksen, uusien laiturien sekä uimarannan yläosaan oleskelutason rakentamisen.

Projektin suunnittelu käynnistyi jo kolme vuotta sitten Kaarinan kaupungin päätöksestä tehdä alueesta rento ja edustava oleskelupaikka kaikenikäisille kaupunkilaisille. Kuntec valikoitui hinnan, ammattitaidon ja kokemuksen perusteella.

- Yhteistyö Kuntecin kanssa on ollut erinomaista ja varsinkin heidän ammattitaitonsa tässä kohteessa on ollut todella vakuuttavaa, toteaa Kaarinan kaupungin viheraluepäällikkö Ossi Vesalainen.

Ranta-alue on suunniteltu kolmeen osaan, uimarantaan, tapahtuma- ja venesataman alueeseen.Tavoitteena oli myös saada alueesta koko seutukuntaa houkutteleva vierailukohde.

- Projekti oli kokonaisuudessaan erittäin haastava ja mielenkiintoinen, sillä se sisälsi niin vedenalaisia betonitöitä, paalutusta mereltä käsin kuin laaja-alaista kivetystyötä, summaa projektista vastannut Kuntecin työmaapäällikkö Markus Lindegren.

Toteuttamamme työt  Kaarinan Hovirinnan ranta-alueella sisälsivät:

  • 140 m³ vedenalaisia betonitöitä
  • 3 000m² uutta kivetystä
  • 2 000m² uutta oleskelulaituria
  • Uimarannan laajennus
  • Uusien laitureiden puupaalutukset
  • Puistoalueen istutukset

 

 

Rieskalähteentie 78, 
20300 Turku 

Vaihde 
02 262 4660

Toimisto 
kuntec@kuntec.fi

Olemme turkulainen infra- ja ylläpitopalvelukonserni, joka tarjoaa viherpalveluita, rakentamis- ja ylläpitopalveluita sekä korjaamopalveluita yrityksille,  taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, seuroille ja järjestöille.

Sivukartta