Ajankohtaista

Kuntecin ajankohtaiset uutiset, nimitykset ja tiedotteet.

Kuntecin uutiset

Kuntec-konsernin liikevaihto kasvoi lähes neljänneksellä

Kuntec-konsernin liikevaihto oli viime vuonna 39,2 miljoonaa euroa (31,9 miljoonaa euroa vuonna 2016). Kuntec-konserniin kuuluu Kuntec Oy:n lisäksi Kauppila Oy (Flör). Kuntec Oy:n osuus konsernin liikevaihdosta oli 36,9 miljoonaa euroa (29,8 miljoonaa euroa vuonna 2016).

 

'Kuntec-konsernin liikevaihto kasvoi 23,1 prosenttia edelliseen tilikauteen verrattuna. Kuntec Oy:n eri toimialojen liikevaihdot olivat vuonna 2017 lähes kautta linjan kasvussa, mutta Kuntec-konserniin kuuluva Kauppila Oy ei päässyt sille asetettuihin tavoitteisiin.

 

Kuntec Oy:n liikevoittoprosentti 5,3 prosenttia on pysynyt lähes edellisvuoden tasolla kireästä kilpailutilanteesta huolimatta, mutta Kuntec-konsernin liikevoittoprosentti on laskenut 4,0 prosenttiin Kauppila Oy:n haasteellisen tilikauden johdosta.

 

- Yhtiön kannattavuus säilyi hyvällä edellisvuoden tasolla. Tuloksellinen toiminta on seurausta tuotantoalojen järjestelmällisestä toimintojen kehittämisestä ja jatkamme kehittämistyötä edelleen. Vahvuutemme markkinoilla on moniosaava ja joustava henkilökunta, sanoo Karri Knaapinen

 

Kuntec Oy:n hallitus esittää jaettavaksi vuodelta 2017 osinkona 0,6 miljoonaa euroa. Osingonjaon jälkeen yhtiön jakokelpoinen oma pääoma on 4,29 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Karri Knaapinen, Kuntec Oy, karri.knaapinen@kuntec.fi  

 

Kuntec -konserni on Turun talousalueella toimiva palvelukonserni. Tarjoamme palveluita viher-, kaupunki-, kaukolämpö- ja sähköverkkorakentamiseen, projektinjohtourakointiin, teiden puhtaana- ja kunnossapitoon, sekä työkoneiden ja autokaluston korjaamiseen. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kukka- ja puutarhamyymäläpalvelut. Asiakkaitamme ovat yksityiset yritykset ja taloudet, kaupungit ja kunnat sekä taloyhtiöt. Turun kaupungin omistaman konsernin palveluksessa työskentelee noin 220 vakituista työntekijää. Lisäksi konsernimme työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 39 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Sivukartta