Ajankohtaista

Kuntecin ajankohtaiset uutiset, nimitykset ja tiedotteet.

Kuntecin uutiset

Kuntec Oy:n korjaamo-liiketoiminta on myyty perustettavalle yhtiölle, joka tulee toimimaan nimellä KorjaamoTurku

Kuntec Oy:n korjaamotoiminta on myyty liiketoimintakaupalla perustettavalle yhtiölle, joka tulee toimimaan nimellä KorjaamoTurku. Asiaa koskeva kauppakirja on allekirjoitettu tänään 31.3.2020. 

Liiketoiminta sisältää KorjaamoTurku-liiketoiminnot sisältäen bussikorjaamo-liiketoiminnan. Liiketoimintasiirron toteutuspäivä on tiistai 31.3.2020 klo 23.59. Pienkonekorjaamotoiminta jatkuu Kuntec Oy:n osana.

Liiketoimintakaupan mukana siirtyy yhdeksän henkilöä liikennöintitoimintaa harjoittavan Joonas Jalon perustaman yhtiön palvelukseen.

- Korjaamo säilyy Rieskalähteentiellä ja toiminta jatkuu normaalisti. Tällä ratkaisulla varmistamme Kuntecin kaluston sujuvan huollon ja korjauksen sekä korjaamotoiminnan elinvoimaisuuden myös jatkossa, toteaa Kuntec Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Markkula.

Liiketoimintakauppa on osa Kuntec Oy:n uudistumisprosessia.

 

Kuntec -konserni on Turun talousalueella toimiva infra- ja ylläpitopalvelukonserni. Tarjoamme palveluita  kaupunki-, pohja- väylä-, ympäristö-  ja teollisuusrakentamiseen,  projektinjohtourakointiin sekä teiden puhtaana- ja kunnossapitoon. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kukka- ja puutarhamyymäläpalvelut. Asiakkaitamme ovat yritykset, kaupungit ja kunnat sekä taloyhtiöt. Turun kaupungin omistaman konsernin palveluksessa työskentelee noin 100 vakituista työntekijää. Lisäksi konsernimme työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 39 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi 

 

 

Sivukartta