Ajankohtaista

Kuntecin ajankohtaiset uutiset, nimitykset ja tiedotteet.

Kuntecin uutiset

Olemme voittaneet Korvenmäki- Salo kaukolämmön runkolinjan rakentamisurakan

Rakennustyöt alkavat heinäkuussa ja urakka jatkuu vuodelle 2020. Urakan arvo on n. 5 miljoonaa euroa.

 

Olemme voittaneet keväällä järjestetyn urakkatarjouskilpailun Korvenmäen ekovoimalaitoksen kaukolämmön runkolinjan rakentamisesta. Aliurakoitsijanamme toimii KL-Team Oy ja Kaivinkoneurakointi Lönnqvist Oy. Urakkasopimukset allekirjoitettiin kesäkuussa.

Kuuden ja puolen kilometrin mittaisen runkolinjan rakentamisen lisäksi urakkaan sisältyy vesiputken ja paineviemärin sekä sähkö- ja kuitukaapelien asennustyöt että uuden kaukolämmön välipumppaamon rakentaminen ensi vuoden puolella. Runkolinja tuo valmistuttuaan ekovoimalaitoksen tuottaman kaukolämmön Salon kaukolämpöverkkoon.

- Olemme tyytyväisiä saadessamme lisää lounaissuomalaista osaamista ekovoimalaitoksen rakentajien joukkoon, iloitsee Lounavoima Oy:n toimitusjohtaja Petri Onikki. 

Työt aloitetaan heinäkuussa ekovoimalaitoksen tontilla ja syys-lokakuussa Karjaskylänkadun asuinalueella, josta ne siirtyvät runkolinjaa pitkin kohti Salon keskusta-aluetta. - Meillä on vuosien kokemus kaukolämpö- ja kaukokylmärakentamisprojekteista Turku Energia Oy:lle ja olemme tottuneet rakentamaan kaupunkialueella niin taajamassa kuin vilkasliikenteisillä kaduilla, joten projektissa pääsemme toteuttamaan ydinosaamistamme, toteaa Kuntec Oy:n projektista vastaava työpäällikkö Miika Hämäläinen.

Lounavoima Oy on alueellinen jätteestä energiaa tuottava yhtiö. Yhtiö rakennuttaa Salon Korvenmäkeen ekovoimalaitoksen, jossa tuotetaan kierrätyskelvottomasta polttokelpoisesta jätteestä lähienergiaa. Yhtiön omistavat Lounais-Suomen Jätehuolto Oy ja Salon Kaukolämpö Oy.

www.lounavoima.fi
https://www.facebook.com/lounavoima/
Seuraa Ekovoimalaitoksen ja kaukolämpölinjan rakennustöiden etenemistä Lounavoiman nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

Lue Korvenmäen runkolinjan rakentamisurakasta Lounavoiman tiedotteesta. 

 

Tutustu toteuttamiimme urakoihin 

 

 

Sivukartta