Ajankohtaista

Kuntecin ajankohtaiset uutiset, nimitykset ja tiedotteet.

Kuntecin uutiset

Talvikunnossapidon aika on jälleen koittanut

Talvi tekee tuloaan ja talvikunnossapidon kausi alkaa perinteisesti lokakuusta. Talvihoidossa torjutaan teiden ja katujen liukkautta, poistetaan lunta ja polanteita sekä pidetään liikennemerkit ja opasteet tien käyttäjien näkyvillä. Työssä tärkeänä osana on sääolosuhteiden seuranta ja ennakointi.

- Toteutamme talvikunnossapitoa asiakkaan laatimien alueurakka-alueiden hoitoluokkien ja laatukriteereiden mukaisesti. Työt aloitetaan pääväyliltä, joilta siirrytään sivuteille ja kevyenliikenteenväylille, kertoo työpäällikkö Pekka Mäki-Tasku

- Talvihoidon tavoitteena on sujuva ja turvallinen teiden käyttö – samalla parannamme teiden ja alueiden esteettömyyttä. Töiden suunnittelu ja valmistelu alkaa jo paljon ennen talvikunnossapitokauden alkua, Pekka Mäki-Tasku kiteyttää.

Liukkaudentorjunta ja auraus sekä muut talvikunnossapidon työt takaavat tien käyttäjille turvallisen matkan ympäri vuorokauden ja sääolosuhteista huolimatta. Jokaisen tulee kuitenkin huolehtia oman ajoneuvonsa kunnosta ja huomioida liikenteessä liikkuessa sään tuomat haasteet.

Hoidamme Turun Idän, Lännen ja Etelän alueurakka-alueita sekä Raision talvihoidon alueurakkaa

Hoidamme Turussa Idän, Lännen ja Etelän alueurakka-alueita. Katso hoitamamme alueet Turussa tästä.
Turun palautepalvelu ottaa vastaan palautetta kaikilta Turun alueurakka-alueilta ja välittää ne aluetta hoitaville urakoitsijoille osoitteesta: https://opaskartta.turku.fi/eFeedback/  Voit tarkistaa vastuut katualueiden hoidosta ja kunnossapidosta Turussa tästä linkistä.

Hoidamme myös Raision talvihoidon alueurakkaa vuosina 2019-2022. Sopimus sisältää optiot vuodelle 2022-2024. 

 

Sivukartta