Ajankohtaista

Kuntecin ajankohtaiset uutiset, nimitykset ja tiedotteet.

Kuntecin uutiset

Toteutamme Liedon Luolakallion kaukolämpölinjan II –vaiheen rakentamisen Liedon Lämpö Oy:lle

Valmistuessaan linjasto tuo yhteensä 1000 metriä lisää kaukolämpöä Lietoon 

Rakennamme vuonna 2019 Liedon Lämpö Oy:lle toteutetun Luolakallion 400 metrin kaukolämpölinjan lisäksi urakan II-vaiheen, joka sisältää 600 metriä lisää kaukolämpölinjaa. Yhteensä linjastoa on Liedossa urakan valmistuttua 1000 metriä lisää. Urakka sisältää kaukolämpölinjan rakentamisen lisäksi mm. hulevesiviemärin rakentamisen sekä vesi- ja viemäriverkoston uusimista Liedon Vesi Oy:lle.

Urakan I-vaihe sisälsi kaukolämpölinjan rakentamisen lisäksi niin ikään hulevesiviemärinrakentamista sekä Loukinaistentien ja Pääskyntien liittymäalueen rakentamisen. Liittymäalueen rakentamisen yhteydessä uusimme vesi- ja viemäriverkostoa Liedon Vesi Oy:lle

- Liedon Luolakallion kaukolämpölinjan ensimmäisen vaiheen rakentaminen onnistui hyvin ja aikataulussa, siitä kiitos työnjohdollemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Urakan II-vaiheen toteuttaminen on paras kunnianosoitus hyvin tehdystä työstä, iloitsee Kuntec Oy:n energiainfran työpäällikkö Miika Hämäläinen.

Liedon Luolakallion kaukolämpölinjan urakan II-vaihe on alkanut helmikuussa ja töiden arvioidaan valmistuvan kesällä 2020.

Lue lisää Liedon Luolakallion kaukolämpölinjan I-vaiheen urakasta

Sivukartta