Leikki­paikka­tarkastus

Leikkipaikkojen ja välineiden on aina oltava käyttäjälle turvallisia. Turvallisuudesta vastaa leikkipaikan omistaja. 

Ammattilaiset katujen ja viheralueiden kunnossapitoon sekä viherrakentamiseen

Leikkipaikkatarkastus täytyy tehdä säännöllisesti

Leikkipaikkojen ja välineiden on aina oltava käyttäjälle turvallisia, ja turvallisuudesta vastaa leikkipaikan omistaja. Leikkivälineille tulee tehdä tarkastus joka vuosi, ja toiminnalliset tarkastukset on tehtävä kolmen kuukauden välein. Tarkastukset perustuvat turvastandardeihin [EN1176] ja niissä huomioidaan välineen kunnon lisäksi turvallisuusriskit.

Teemme leikkipaikkojen virallisia käyttöönotto- ja vuositarkastuksia sekä toiminnallisia tarkastuksia. Tarkastuksen jälkeen toimitamme kunnossapitosuunnitelman ja suositukset leikkipaikan pitämiseksi turvallisena sekä kirjallisen raportin tarkastuksesta.

Leikkipaikan toiminnallinen tarkastus

Toiminnallisessa tarkastuksessa käydään läpi leikkivälineiden toiminta ja rakenteet. Siinä tarkastellaan erityisesti kulutuksesta johtuvia muutoksia. Tarkastus tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Leikkipaikan vuositarkastus

Vuositarkastus on kattavampi tarkastus, jossa katsotaan leikkivälineiden kokonaislaatua: onko leikkivälineeseen tullut sään aiheuttamia muutoksia, onko siinä lahoa tai ruostetta ja mikä on perusturvallisuustaso.

Tilaa meiltä koulutettu ja asiantunteva leikkipaikkatarkastaja.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Viherpalvelun yhteystiedot:

kuntec@kuntec.fi

Käyntiosoite:
Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

 

Muista tehdä kotitalousvähennys!
Lue lisää vero.fi

Sivukartta