Referenssit

Tutustu Kuntecin toteuttamiin ylläpitosopimuksiin ja ympäristörakentamisen urakoihin.

Tämän teki Kuntec

Asennamme 260 pyörätelinettä Turun keskusta-alueelle

Turun kaupunki asennuttaa keskusta-alueelle 500 pyöräpaikkaa.

Turun kaupunki on tilannut meiltä 260 pyörätelineen asennuksen keskusta-alueelleen. Uudet telineet ovat runkolukittavia ja polkupyörä voidaan lukita niihin nojaten. Tällä menetelmällä jokaiseen telineeseen voidaan lukita pyörä molemmille puolille ja pyöräparkkipaikkoja saadaan noin 500. Korvaamme uusilla telineillä osan keskustassa olevista vanhoista puomimallisista telineistä ja näin ollen kaiken kaikkiaan kaupunkiin saadaan lisää 300 pyöräpaikkaa.

Uusimme vanhoja telineitä Eerikinkadulla ja Lönnrotinpuistossa, Kristiinankadulla, Tykistökadulla ja Vanhalla Suurtorilla. Uusia pyörätelineitä asennamme Läntiselle Rantakadulle ja Kauppiaskadulle, jossa niitä ei ole ennen ollut. Telineet on suunniteltu siten, että niiden paikkaa voidaan tarvittaessa muuttaa asennuksen jälkeen.

– Asennustyöt ovat jo käynnissä ja puolet telineistä on jo asennettu. Kaikki asennukset ovat valmiita marraskuun loppuun mennessä. kertoo töistä vastaava työmaapäällikkö Asta Simola-Vellamo – Työt ovat sujuneet hyvin. Kiitos työmaan huomioinnista muulle liikenteelle ja jalankulkijoille, vilkas liikenne tuo oman haasteen jokaiselle keskustassa käynnissä olevalle työmaalle.  hän jatkaa.

Aiheesta lisää: https://www.epressi.com/tiedotteet/logistiikka-ja-liikenne/turun-keskustaan-lisaa-pyoratelineita.html

Tutustu myös muihin toteuttamiimme urakoihin. 

Sivukartta