Ajankohtaista

Kuntecin ajankohtaiset uutiset, nimitykset ja tiedotteet.

Kuntecin uutiset

Kesätöihin Kuntecille 2024: tule rakentamaan menestystä!

Haluaisitko olla mukana kehittämässä ja rakentamassa Turun kaupunkikuvaa? 

Kesätyö Kuntecilla tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa kaupungin ylläpidon monipuolisiin tehtäviin. Työvoiman tarve suunnitellaan aina vuosikohtaisesti, ja tänä kesänä etsimmekin neljää oppimishaluista tekijää: kahta katujen ja kahta viheralueiden ylläpitoon

Oletko sinä uusi kunteclainen?

Kaipaamme kesätyöntekijälta reipasta asennetta sekä tahtotilaa fyysiseen työhön: Osa töistä tehdään käsin ja osa koneita käyttäen. Edellytämme vähintään B-ajokorttia, koska työkohteille on päästävä siirtymään. Katuylläpidon hakijoilta toivomme C-korttia sekä työkoneiden ajokokemusta. 

Työtä tehdään luonnon armoilla, joten toisinaan aurinko hellii mitä kauneimmin – ja toisinaan päivät kuluvat raikkaassa kesäsateessa. Aina kuitenkin hyvän porukan tuella!

Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Jokainen uusi tekijä perehdytetään huolella, oli kyse sitten kausiluonteisesta tai vakituisesta työsuhteesta. 

”Arvostin erityisesti sitä, että tekemiseeni ja osaamiseeni luotettiin”

Turun ammattikorkeakoulussa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi opiskeleva Alex Karlsson vietti kesän 2023 työmaapäällikön roolissa Kuntecilla. Hän vastasi Länsi- ja Etelä-Turun katuylläpidon töistä. 

”Työ oli monipuolista ja itsenäistä, ja työkaverit olivat todella mukavia. Arvostin erityisesti sitä, että tekemiseeni ja osaamiseeni luotettiin.”


Alex Karlsson työskenteli Kuntecilla työmaapäällikkönä kesällä 2023.

Kesätöistä vauhtia urapolulle

Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy ja saa äänensä kuuluviin. Työntekijämme ovat kiitelleet sekä työilmapiiriä että johtamisen kulttuuria. 

Arvostamme henkilöstömme näkemyksiä ja ehdotuksia, sillä kasvu tehdään yhdessä. Kesätyöntekijöillämme on mahdollisuus antaa palautetta esimerkiksi työprosessien kehittämiseen liittyen sekä tuoda omia ideoitaan esille.

Kesätyö on loistopaikka saada jalka oven väliin: olemme rekrytoineet vuosien mittaan useita kesäpestistä aloittaneita vakituiseen työsuhteeseen. 

Jos aktiiviset työpäivät, vaihtelevat tehtävät sekä vastuullinen työ kaupungin infran parissa herättävät kiinnostuksesi, kannattaa ehdottomasti laittaa hakemusta tulemaan 23.2. mennessä!


Hae Kuntecille viheralueiden ylläpitoon

Hae Kuntecille katuylläpitoon

Sivukartta