Ajankohtaista

Kuntecin ajankohtaiset uutiset, nimitykset ja tiedotteet.

Kuntecin uutiset

Kuntec Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Kuntec Oy aloittaa yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista syistä sekä liiketoimintojen rakenteellisista muutoksista. Yhteistoimintaneuvotteluiden kohteena on yrityksen koko henkilökunta, noin 115 henkilöä.

 

– Kuntec Oy:n tulos painui tappiolle tilikaudella 2018 ja päättyneellä tilikaudella sopeuttamistoimista huolimatta yhtiön tulos on edelleen selvästi tappiollinen. Yhtiön on jatkettava toimia yhtiön kannattavuuden parantamiseksi. Tässä tilanteessa täytyy myös perusteellisesti selvittää, mikä on liiketoiminnallisesti ja strategisesti tarkoituksenmukaisin toimintamalli jatkossa. Yhtiön on tarkasteltava kriittisesti kaikkia sen liiketoiminta-alueita, kertoo Kuntec Oy:n toimitusjohtaja Ari Aho.

- Vallitsevasta tilanteesta huolimatta työmaamme etenevät normaalisti ja ylläpidon urakat hoidetaan sopimusten mukaisesti, jatkaa Aho. 

Suunniteltujen sopeuttamistoimien toteutuessa henkilöstövähennystarve olisi arviolta enintään 70 henkilöä. Lisäksi yhtiö varautuu  lomautuksiin sekä muihin uudelleenjärjestelytoimenpiteisiin. Yhteistoimintamenettely alkaa viikolla 6, ja neuvottelut on tarkoitus saada päätökseen maaliskuun loppupuolella.

 

Lisätietoja sähköpostilla:
hallituksen puheenjohtaja Matti Markkula, Kuntec Oy
matti@mattimarkkula.fi
 

 

Sivukartta